Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Χαριλάου με τον Κοτάρσκι να κρατάει τον ένα βαθμό

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης ήρθαν ισόπαλοι στο Χαριλάου παρά τις πολλές ευκαιρίες που υπήρξαν στον αγώνα, με το τελικό σκορ να παραμένει στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που κυριαρχούσε κάνοντας ευκαιρίες, αλλά λαμβάνοντας απαντήσεις και από τον Άρη χωρίς βέβαια να δεχτεί κανένας από τους δύο γκολ. Το κέντρο του ΠΑΟΚ ήταν πολύ φτωχό στο δημιουργικό κομμάτι με τον Ντάντας σχεδόν να παλεύει μόνος του.
Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον Νάρει και τον Ζίβκοβιτς στο μέγιστο τους. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τόμας, ο οποίος βοηθούσε πολύ στο υψηλό pressing, αλλά γινόταν και επικίνδυνος κάθε φορά που βρισκόταν στην περιοχή του Άρη.

Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που ήλεγχε το παιχνίδι αφήνοντας στον ΠΑΟΚ λίγες ευκαιρίες για επίθεση. Έπειτα από πολλές προσπάθειες ο Άρης κέρδισε ένα πέναλτι που το έπραξε ο Κουλιεράκης. Ο Κοτάρσκι αντιμέτωπος με τον Γκρέι, μπόρεσε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, έχοντας μπλοκάρει την μπάλα αφού βρήκε πρώτα στο πόδι του!
Εκτός αυτού, ο Κοτάρσκι έδειξε χαρακτήρα κι ήταν αυτός που έδωσε στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία, έχοντας κάνει πολλές σπουδαίες επεμβάσεις αποτρέποντας τον Άρη από το να σκοράρει.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μια σύγκρουση μεταξύ του Ελ Καντουρί και του Νταμπό που έφερε ως συνέπεια την αποβολή των δύο αυτών παικτών, αλλά και την πρόκληση εντόνου κλίματος στον αγωνιστικό χώρο!
Βέβαια οι έντονες αψιμαχίες συμβαίνουν στα ντέρμπι, αρκεί να αρχίζουν και να τελειώνουν εκεί, την ίδια στιγμή!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium