Ο πρώην captain του Άρη φλερτάρει με την επιστροφή στο “Βικελίδης” για το τέλος της καριέρας του

Ο Γιώργος Δεληζήσης παραμένει στη Νίκη Βόλου, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο το επόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει στον Άρη, ίσως για να κλείσει την καριέρα του και ακολούθως να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει τόσο με τον Τόλη Τερζή, όσο και με κάποιους από τους παίκτες που γνωρίζεται από το περσινό ρόστερ.

Ο Γιώργος είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και πάλι έχει μείνει (και θα μείνει) χαραγμένο το πέρασμα από τους “κιτρινόμαυρους”.

Το καλοκαίρι της σεζόν 2017-2018 ο “Δέλη”, όπως τον αποκαλούν διάφοροι φίλοι του Άρη, υπέγραψε με τον “Θεό του Πολέμου” και μέχρι τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε εκεί. Όμως, το καλοκαίρι της σεζόν 2022-2023 έληξε το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς και υπέγραψε ως ελεύθερος στη Νίκη Βόλου.

Την φετινή σεζόν ο Γιώργος Δεληζήσης έχει πετύχει 1 γκολ σε 9 παιχνίδια.

Σίγουρα ο Δεληζήσης, ο κ. Καρυπίδης, ο Τόλης Τερζής, κάποιοι ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι φίλαθλοι του Άρη θα θελήσουν την επιστροφή του μεγάλου captain “Δέλη”. Περισσότερο, όμως, για την ψυχολογική ανάταση της ομάδας.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium