Οι πολύ στοχευμένες προσθήκες και ο στόχος των playoffs

Ο φετινός ΟΦΗ άργησε να κάνει μεταγραφές, αλλά εν τέλει πολύ καλά έπραξε.

Η Κρητική ομάδα χρειαζόταν οπωσδήποτε προσθήκες ενδεκάδας. Όμως, ο μόνος τρόπος για να το πετύχει ήταν να περιμένει να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις των “ακριβών” παικτών για εκείνη.

Πατέρας και γιος Σαμαράς την περασμένη σεζόν πέταξαν σε όλη την Ευρώπη ώστε να βρουν τις μεταγραφικές κινήσεις που θα έκανε η ομάδα, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο την ενδεκάδα και όχι απλά να προσθέσει παίκτες.

Ντιουσέ, Γιοχού, Ντικό, Τοράρινσον, Στίβενς και Λάρσον, κατά σειρά, ήρθαν για να παίξουν. Οι Τοράρινσον – Λάρσον ήρθαν στο Ηράκλειο από ομάδες που κατέκτησαν πρωταθλήματα (New York City FC και Malmö αντίστοιχα), οι οποίοι ήταν και βασικά γρανάζια στις ομάδες τους. Ο Στίβενς έχει αγωνιστεί 12 χρόνια στα ολλανδικά γήπεδα, ενώ Γιοχού – Ντικό από 9 σε Β’ Γαλλίας και Β’ Αγγλίας, αντίστοιχα, πρωταθλήματα με αρκετή ανταγωνιστικότητα. Ο Ντιουσέ ήταν ο πιο υποσχόμενος νέος, αφού ξεκίνησε από την Έμπολι, παίρνοντας μεταγραφή 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σεντ Ετιέν, με την οποία έπαιξε μόνο 41 φορές σε 5 χρόνια, έχοντας μπροστά του μεγαθήρια στη θέση του.

Όλοι ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο Νιόπλιας φέτος, αφού έφερε 2 πολύ επιθετικά μπακ με μεγάλη εμπειρία, έναν κόφτη μεγάλης κλάσης (για τα δεδομένα του), έναν αμυντικό, που κάνει ότι δεν μπορεί ο Βούρος, και ένα φορ που τρέχει και δημιουργεί φάσεις.

Ποδοσφαιριστές με πολύ πάθος, που καθένας τους δένεται με τους οπαδούς των ομάδων που αγωνίζονται.

Μοναδικός στόχος των Κρητικών είναι τα playoffs, ενώ το όνειρο για φέτος θα είναι η έξοδος τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium