Όρθιος στο Περιστέρι!

Μοιρασμένες οι εντυπώσεις καθώς η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Καλύτερος ο Παναιτωλικός στην αρχή, ευτύχησε να προηγηθεί με τρομερή προσπάθεια του Νίκου Καρέλη στο 33′!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετά διαφορετική εικόνα με τον Παναιτωλικό να είναι ιδιαίτερα νωθρός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδράνεια στην άμυνα, κάτι που επέφερε την ισοφάριση μόλις στο 50′.
Το 1-1 του Ροτάριου διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Σχετικά με τους παίκτες, κανείς δεν υστέρησε σε σημαντικό βαθμό. Ο Σενγκέλια αντικαταστάθηκε σωστά, με τον Κολοβό να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα κυανοκίτρινα. Ο Λιάβας έκανε επίσης καλό παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Αποστολάκη, και ο Χουχούμης στάθηκε τίμια ως αντικατάστατης του Χατζηθεοδωρίδη. Τελευταία αλλαγή ήταν ο Μάρτενσον ο οποίος γύρισε από τον τραυματισμό του και πήρε τη θέση του Νταγκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε σε κανέναν από τους τρεις αγώνες να κρατήσει το 0 στην άμυνα,κάτι που θα πρέπει να διορθώσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον εξαιρετικό κόσμο του Παναιτωλικού που με το βροντερό “παρών” που έδωσε στο Περιστέρι, προσπάθησε να ωθήσει την ομάδα στην πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Εξαιρετική παρουσία του κόσμου του Παναιτωλικού! Τέτοιες εικόνες θέλουμε στα ελληνικά γήπεδα, με γηπεδούχους και φιλοξενούμενους φιλάθλους!
Εξαιρετική παρουσία του κόσμου του Παναιτωλικού! Τέτοιες εικόνες θέλουμε στα ελληνικά γήπεδα, με γηπεδούχους και φιλοξενούμενους φιλάθλους!

Επόμενος σταθμός… Κρήτη με αντίπαλο τον ανεβασμένο ΟΦΗ!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium