Παραλίμνι(ο) παραμύθι

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, εδρεύει στον Νομό Σερρών και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, ακόμη και αν βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Οι παρουσίες του στο Κύπελλο Ελλάδος, τον έκαναν πανελλήνια γνωστό και δημιούργησαν μία “σφαίρα παραμυθιού” γύρω από το όνομα του.

Σε κάθε παραμύθι συνήθως υπάρχει ένα “κάστρο”. Έτσι και στην εν λόγω περίπτωση, ο Απόλλωνας έχει το δικό του, δίνοντας εκεί το πρώτο τηλεοπτικό εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου, καθότι τις προηγούμενες φορές χρησιμοποιούσε το Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Το σκηνικό του γηπέδου, ήταν αυτό που ολοκλήρωσε τη μαγεία που κατέχει ο θεσμός του Κυπέλλου, καθότι σε αντίθεση με τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, μπορούμε να παρακολουθήσουμε μεγάλους αστέρες να αγωνίζονται σε μικρά στάδια, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον με ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής εξέδρες.

Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Άγιος Νικόλαος είναι τόσο ξεχωριστό στα μάτια μας. Όποιος εκ των δύο συλλόγων και αν προκριθεί, θα φέρει εκ νέου στους δέκτες μας, τον χαρακτήρα του τοπικού ποδοσφαίρου που μπορεί υπό τις κατάλληλες συνθήκες να δέσει αρμονικά με τα υψηλότερα ποδοσφαιρικά “σκαλοπάτια”.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium