Τραγικός και αδιόρθωτος…

Μόνο για 25 λεπτά εμφανίστηκε ο Άρης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, μιας και από εκείνο το σημείο και μετά, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών της Ένωσης, με τον κόσμο στο φινάλε να δυσανασχετεί και να ξεσπά σε έντονες αποδοκιμασίες.

Με τα γνωστά τρομακτικά κενά στο κέντρο, παίζοντας με ένα μοναδικό – και αυτό κατά το ήμισυ – αμυντικό χαφ (Νταμπό), ο Άρης γλίτωσε από έναν ιστορικό διασυρμό, καθότι από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα, η ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, παρουσιάζοντας έναν φοβερό επιθετικό μονόλογο και χάνοντας σωρηδόν τις ευκαιρίες για ενα μεγαλύτερο σκορ.

Το ματς δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω κριτικής, με τους παίκτες του Άρη να κάνουν συνεχόμενες λάθος πάσες σε σημεία που η άμυνα ήταν εκτεθειμένη και που ο αντίπαλος τις μετέτρεπε εύκολα σε ευκαιρίες για γκολ. Μην μπορώντας παράλληλα, στο ελάχιστο να περιορίσουν την επιθετική δράση των εξαιρετικών και γρήγορων μεσοεπιθετικών της ΑΕΚ, καθώς και στο να ανταπεξέλθουν στο συνεχόμενο και ασφυκτικό πρέσινγκ της αντιπάλου.

Ο Άρης πλέον ποντάρει πολλά στον νεοφερμένο του αμυντικό χαφ (Ετέμπο), η κατάσταση και η αγωνιστική ετοιμότητα του οποίου κρίνεται κομβική για την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδος, ευελπιστώντας να φτάσει με όσους το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, όταν ο νέος προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει την ομάδα, παράλληλα με ενδεχόμενες μεταγραφικές προσθήκες που θα κριθεί σκόπιμο να γίνουν.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium