ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ με κεφαλαία γράμματα

Σε μία χώρα βυθισμένη στο μίσος, τον εγωισμό και την παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, ένας Αργεντινός έχει βάλει σκοπό από τον περσινό Φλεβάρη να μας εμπνέει τα πραγματικά μηνύματα του αθλητισμού.

Αλληλεγγύη, κατανόηση, αλληλοεκτίμηση, συμπόνια και αγάπη μεταξύ των φιλάθλων, των ομάδων και της κοινωνίας.

Την ώρα που οι περισσότερες ΠΑΕ πυροδοτούν το κλίμα με ανακοινώσεις εξυπηρέτησης προσωπικών επιδιώξεων, αδιαφορώντας αν θα ανοίξει νέος κύκλος αίματος, ένας ποδοσφαιριστής βγαίνει μπροστά και βάζεις σε ΟΛΟΥΣ τα γυαλιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός, τιμήθηκε χθες με το βραβείο “Fair Play” για τη σεζόν 2021-22, το οποίο κλήθηκε να παραλάβει από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Δεν θέλησε όμως να το κρατήσει και το παρέδωσε σε εκείνους ως ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπο τους.

Ο Σέρχιο δέθηκε με τους φιλάθλους από την πρώτη μέρα που ήρθε. Το αγνό πάθος του για το ποδόσφαιρο ήταν το κλειδί. Όμως αυτό το παιδί που είχε περάσει τόσα πολλά, βυθισμένος στο αλκοόλ για μεγάλη περίοδο της ζωής του, δεν έκρυβε μόνο μεγάλο αθλητικό ταλέντο.

Έκρυβε έναν αδαμάντινο χαρακτήρα που μπορεί να αποτελέσει ακόμη μία τεράστια αφορμή για κοινωνική αλλαγή.

Η στιγμή που ο Σέρχιο Αραούχο, έχοντας πετύχει ένα πανέμορφο και ταυτόχρονα υπερπολύτιμο βαθμολογικά γκολ κόντρα στον Άρη, πανηγύρισε χωρίς ουδεμία κραυγή, σχηματίζοντας το γράμμα “Α” προς τιμήν του αδικοχαμένου φιλάθλου των γηπεδούχων, Άλκη Καμπανού.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium