Πρόβα επερχόμενων πάρτι

Ο Πανσερραϊκός είχε χτες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθεί τις “glory days”, τις ημέρες δόξας δηλαδή, προ δεκαετίας όταν το γήπεδο γέμιζε κάθε εβδομάδα με την ομάδα να συμμετέχει στην Α’ Εθνική.

Το 2009 μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, βρίσκοντας απέναντι του την ΑΕΚ που, όπως και φέτος, του στέρησε μία πιθανή παρουσία σε τελικό.

Ένας σύλλογος με πληθώρα πιστών φιλάθλων στο πλευρό του, οι οποίοι δεν τον άφησαν μόνο ούτε στη Γ’ Εθνική. Τότε μάλιστα που με αντίπαλο στον ίδιο όμιλο τον Άρη, κατάφερε να πάρει την άνοδο, όντας το απόλυτο αουτσάιντερ!

Τα “λιοντάρια” φέτος είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο από τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής και όπως όλα δείχνουν, οι χθεσινές εικόνες με το γεμάτο πέταλο της Θύρας 5 θα επαναληφθούν σύντομα!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες με μεγάλη επαρχιακή οπαδική βάση, ειδικά σε ένα γεωγραφικό εύρος που δεν εκπροσωπείται όπως του αναλογεί, έχοντας τα παλαιά θηρία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Καβάλα, Δόξα Δράμας και Ξάνθη) να βρίσκονται σε παρακμή.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium