Σημαντικό “διπλό” και στροφή στα πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό “διπλό” απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα του Βόλου χάρη στο γκολ του Μπράντον Τόμας.

Μάλιστα είναι η μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μοναχά 1 τέρμα για να κερδίσει εκτός έδρας τον αντίπαλο, καθώς όλες οι εκτός έδρας νίκες που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ ήταν με ευρύτερο σκορ ή τις υπόλοιπες φορές ισοφαρίστηκε. Το παραπάνω στοιχείο είναι καθοριστικό για την φετινή πορεία της ομάδας, διότι αν είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε αυτά τα ματς που ισοφαρίστηκε από υποδεέστερους αντιπάλους, θα ήταν σίγουρα ενεργότερος στο παιχνίδι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα και κοίτα με αισιοδοξία τα πολύ απαιτητικά πλέι οφ, ξεκινώντας από το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μέσα στο “Βικελίδης” με τον Άρη.

Σίγουρα το έργο για την κατάκτηση της κορυφής απαιτεί μία σχεδόν αλάνθαστη πορεία στο μίνι πρωτάθλημα που απομένει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η δεύτερη και ειδικά η τρίτη θέση είναι αρκετά ανοικτές, πόσο μάλλον όταν ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους, με τους οποίους άλλωστε ο ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται καλύτερα από ότι με πιο αδύναμες αγωνιστικά, άλλο ένα οξύμωρο της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium