Σώθηκε από ένα “μαγικό” γκολ

Άλλη μία αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της Super League έφτασε στο τέλος της, σε ένα ματς που δε σηκώνει ιδιαίτερη κριτική. Ένα πρώτο ημίχρονο, που σίγουρα βοήθησε όλους όσους… είχαν θέματα με τον ύπνο τους, καθώς έλλειπαν οι φάσεις, ο ρυθμός και δεν είδαμε τίποτα που να ξεχωρίσει.

Ακόμα και αν ο Μίτσελ ξεκίνησε τους περισσότερους “μπαλαδόρους” ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Ακόμα και αν άλλαξε το σχηματισμό των προηγούμενων παιχνιδιών σε 4-2-3-1 βάζοντας Χουάνγκ, Μπιέλ και Χάμες από την αρχή. Φυσικά σε αυτή την εικόνα σημαντικό ρόλο είχε και ο Παναιτωλικός, ο οποίος έμεινε πίσω χωρίς να πάρει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ σε ένα φαλτσαριστό σουτ ποίημα του Πεπ Μπιέλ, που μέχρι τότε δεν είχε φανεί στο ματς. Στην συνέχεια, με την είσοδο του Γάλλου αρτίστα Βαλμπουενά, οι Πειραιώτες κράτησαν τη μπάλα και διασφάλισαν τη νίκη. Αυτός συνεργάστηκε όμορφα με τον Χάμες και “κλείδωσε” το τρίποντο για τους ερυθρόλευκους.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε, αλλά τουλάχιστον πήρε τους τρείς πόντους που ήθελε και περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, την ώρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Θα λέγαμε λοιπόν πως σήμερα οι παίχτες του Μίτσελ πήραν μια επαγγελματική νίκη, με ελάχιστους πρωταγωνιστές, κατά κύριο λόγο τους συνήθεις ύποπτους.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium