Τα συμπεράσματα από την προετοιμασία της ομάδας της Φθιώτιδας

Ο σύλλογος φέτος το καλοκαίρι στόχευσε στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Μεταγραφικά έγιναν καλές κινήσεις με μία από αυτές, την προσθηκη του Τhomas De Vincenti, ο οποίος έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι. Μαζί με τον De Vincenti ήρθε ο Πέτρος Γιακουμάκης και ο Marmentini Gustavo, οι οποίοι θα βοηθήσουν αρκετά. Στην κεντρική γραμμή εγιναν κάποιες κινήσεις με στόχο το βάθος του ρόστερ όπως ο Slivka Vykintas, ο Πάρης Μπάμπης και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Στην άμυνα τώρα, έγινε η προσθήκη του πολυ καλού Ivan Goranov και για τα στόπερ ήρθε ο Γιώργος Κορνέζος και ο δυναμικός Oliver Benitez, ο οποίος βρέθηκε στο γηπεδο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα της Λαμίας.

Ευχάριστη εικόνα άφησαν τα φιλικά που συμμετείχε η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία δεν δέχτηκε ουτε ενα γκολ στα τρία φιλικά που έγιναν απέναντι στο Λεβαδειακό (2-0) , την ΑΕΚ Β’ (0-0) και τον Ιωνικό (1-0). Τα συμπεράσματα λοιπόν από την προετοιμασία, δείχνουν πως η Λαμία είναι πολύ δεμένη υπό τις οδηγίες του Ιταλού Gianluca Festa. Όλοι οι παικτες επικοινωνούσαν μεταξύ τους γρήγορα με άμεσες πάσες και απέφευγαν τα εύκολα λάθη.

Λαμβάνοντας υπόψιν την πολύ καλή προετοιμασία, η οποία φάνηκε μέχρι στιγμής στα 3 φιλικά παιχνίδια, ο στόχος δεν αλλάζει. Μια γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία σε σχέση με πέρσι, θα ήταν καλοδεχούμενη, και μετά ίσως το κάτι παραπάνω, για μια ακόμη καλύτερη βαθμολογική θέση!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium