Τέλος στο όνειρο του ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό τον βγάζει εκτός στόχου Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μπορεί ακόμα να διεκδικήσει το Κύπελλο και την 3η θέση.

Οι δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ουσιαστικά ωθούν τον ΠΑΟΚ στην εγκατάλειψη του στόχου για την προνομιούχα δυάδα θέσεων για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, οι μαθηματικές ελπίδες για την επίτευξή του ελαχιστοποιούνται, με την απόσταση των δύο πρώτων από τον τέταρτο δικέφαλο να είναι στο +9 και τον κλοιό να σφίγγει, με μόλις 7 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Όμως, αυτό που προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι πως η ομάδα για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιεί δύο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς να επιδείξει καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Θα λέγαμε ότι από… σπόντα προηγήθηκε ο δικέφαλος στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο οποίος υπέμεινε την ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού για περίπου 60 λεπτά, χωρίς να απειλήσει σημαντικά και η κατάρρευση έφερε ένα, κοινώς ομολογουμένως, δίκαιο αποτέλεσμα (3-1), ενώ θα πρέπει να αισθάνεται και κολακευμένος με την τελική κατάληξη του σκορ.

Ωστόσο, οφείλει να ανασυνταχθεί, με τη συνέχεια που απομένει να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού η 3η θέση και το κύπελλο είναι σαφώς διεκδικήσιμα. Με νίκες κόντρα σε Βόλο (για την 4η αγωνιστική των play-off) και Λαμία (για το διαδικαστικού χαρακτήρα ματς για το κύπελλο) είναι ευκαιρία να πετύχει την αλλαγή ψυχολογίας για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εκτός αυτού, ίσως αποτελέσει και ευκαιρία για να αγωνιστούν και κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Τζίμας ή ο Μιχαηλίδης, ώστε να ξεκουραστούν οι 13-14 παίκτες που αγωνίζονται συνεχόμενα στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium