Το πεντάχρονο ταξίδι προς το φως…

28 Ιουλίου 2017! Η ημέρα του εορτασμού και αγιασμού για την έναρξη των εργασιών του γηπέδου της ΑΕΚ!

Είχαν ήδη περάσει 4 χρόνια από την πρώτη ανακοίνωση του πλάνου για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Χρειάστηκε να προστεθούν άλλα 5 έτη, ούτως ώστε σήμερα, 12 Αυγούστου 2022, να μιλάμε για τα διαφαινόμενα εγκαίνια, σε δύο βδομάδες ή ένα μήνα.

Συνολικά 9 χρόνια, για την εκπλήρωση του ονείρου. Χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε τα προηγούμενα 10 χρόνια από την κατεδάφιση του “Νίκος Γκούμας”. Σε αυτά τα 9 έτη, ή τα 19 αν θέλετε, γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων. Συνηθισμένες συνθήκες για την χώρα μας, ασυνήθιστες για κάθε πολιτισμένο κράτος του κόσμου. Δεν θα σταθούμε σε αυτό. Θα σταθούμε όμως στην τεράστια ευκαιρία που προκύπτει για την ΑΕΚ φέτος, να αλλάξει μια για πάντα τη συνολική νοοτροπία του οργανισμού.

Πλέον δεν είναι αίτημα, είναι απαίτηση. Η ΑΕΚ οφείλει να επιδείξει αγωνιστική και παραγωγική προσπάθεια, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Να αποδείξει ότι μπορεί να θεωρείται ξανά διεκδικητής του πρωταθλήματος και συνολικά “μεγάλος” σύλλογος! Οι ερασιτεχνισμοί των τελευταίων τεσσάρων ετών, έχουν μικρύνει τον οργανισμό πολυεπίπεδα. Η ΑΕΚ απαιτείται να αφήσει όλα τα “κακώς κείμενα” πίσω, να κοιτάξει με θάρρος το παρόν, και να χτίσει ένα διαφορετικό μέλλον. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια, ούτε χρόνος ανοχής.

Ο κόσμος στήριξε στα δύσκολα, που κράτησαν πολύ περισσότερο από όσο “προβλεπόταν”, και δεν έχουν περάσει ακόμη. Καιρός να ανταμειφθεί η προσφορά του, όχι μόνο από τις παροχές ενός πολυτελούς, νεόδμητου γηπέδου, αλλά και από μία αντιστοίχων προοπτικών αγωνιστικής εικόνας!
Υπομονή, πίστη και ένωσις!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium