Το Σίτι είναι εδώ

Αναμφίβολα μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα είναι αυτή του Αιγάλεω. Φέτος η τύχη του όμως ήταν αμφίβολη εξαιτίας διοικητικών προβλημάτων.

Η ομάδα των Δυτικών προαστίων έκανε πέρσι μία εξαιρετική χρονιά, διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές την άνοδο μένοντας ωστόσο πίσω από Λεβαδειακο και Καλαμάτα που είχαν τον πρώτο λόγο.

Το φετινό καλοκαίρι κύλισε με αγωνία καθώς η απόφαση του προέδρου να μην συνεχίσει, δημιούργησε άγχος στους φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδας για την συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και για το αύριο.

Ωστόσο πριν λίγες εβδομάδες είχαμε τα χαρμόσυνα νέα για τους “κυανόλευκους”. Ο Άρης Παλτόγλου θα συνεχίσει στην ομάδα και γύρω από το Σίτι πνέει ξανά αέρας αισιοδοξίας!

Έγιναν αρκετές ανανεώσεις και με ποιοτικές προσθήκες όπως του Μπαστιάνου, Χοτζάλλι και Βλαχομήτρου, η ομάδα αναμένεται να κάνει μια αξιοπρεπή χρονιά στο πρωτάθλημα.

Ο στόχος της ανόδου πάντα υποβόσκει στις τάξεις του συλλόγου, λόγω της πλούσιας ιστορίας του. Όμως, ελέω των συνθηκών, η πιο ρεαλιστική πρόβλεψη θα ήταν μια καλή θέση από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium