Το Βολιώτικο παιχνίδι της… μοίρας

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα στήλη στη σελίδα μας, με προσωπικές ιστορίες φιλάθλων που επιθυμούν να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους αναμνήσεις. Πρώτη ιστορία, εκείνη ενός νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ με καταγωγή από τον Βόλο.
Περιμένουμε και τις δικές σας!

~
Γιάννης, 19 ετών, Φίλαθλος ΑΕΚ

Αύγουστος του 2013. Τα σημάδια του υποβιβασμού είναι ακόμη νωπά στο παιδικό δεκάχρονο τότε μυαλό μου. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΚ κλείνει φιλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου, στην πόλη μου! Εννοείται πως θα πήγαινα!

Η ομάδα εκείνο το βράδυ ήταν ανέτοιμη και η ήττα με 3-1 κατέδειξε εμφανή προβλήματα. Αυτά που θυμάμαι ακόμη από εκείνο το παιχνίδι ήταν η ατμόσφαιρα που δεν συναντούσα εύκολα σε αυτήν την ηλικία και το γκολ του Καζβιρόπουλου, ενός ταλαντούχου τότε παιδιού που ήρθε στην επιφάνεια και χάθηκε εξίσου γρήγορα.

Δεκέμβρης του 2022. Τα μαύρα χρόνια είναι παρελθόν! Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει “για τα καλά” στο προσκήνιο του πρωταθλήματος και είναι δεύτερη στην “κούρσα” της κατάκτησης του. Ο κόσμος αυτήν τη φορά γεμίζει το γήπεδο απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο. Εννοείται πως δεν θα το έχανα! Η ατμόσφαιρα ακόμη πιο διαπεραστική από τον τότε παιδικό παροξυσμό μου! Αγωνιστικά; Ένα ποδοσφαιρικά άρτιο σύνολο που δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο!

Η ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμη να ικανοποιήσει και ταυτόχρονα ανταμείψει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων αυτών των παιδιών που την ακολούθησαν στα πιο δύσκολα χρόνια της ιστορίας της!

Και θα τολμήσω να κάνω μια προσωπική πρόβλεψη. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να πανηγυρίσει φέτος το πρωτάθλημα, η μοίρα θα την φέρει να το κατακτήσει “μαθηματικά” στον Βόλο, στη διαδικασία των πλέι οφ! Και εκείνο το απόγευμα θα επισκιάσει όλα τα προηγούμενα σε αυτό το γήπεδο!

Καλές γιορτές σε όλους τους φιλάθλους!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium