Προσγειώθηκε στο τοπικό ο “Μαυραετός”

Η πιο “μαύρη” σελίδα σε 106 χρόνια της ιστορικής Δόξας γράφτηκε φέτος, με τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δράμας.

Οι «μαυραετοί» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα από το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα, με το μεγάλο “αγκάθι” να είναι το οικονομικό το οποίο δεν άφησε περιθώρια στα ταμεία της διοίκησης για να στηθεί μία αξιόμαχη ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια η Δόξα Δράμας αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, οικονομικά και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί από το προσκήνιο, διότι αγωνιζόταν μονίμως σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. Το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε φέτος που σε μία πολύ άσχημη για αυτήν πορεία στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί, στις 20 Απριλίου 2024. Βάζοντας και επίσημα τέλος σε μια άκρως απογοητευτική χρόνια, τερματίζοντας στη 12η θέση του Πρώτου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με μόλις 44 βαθμούς σε 34 παιχνίδια, έχοντας 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Και έτσι η Δόξα Δράμας, μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες τις χώρας μας που μετράει 25 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 3 τελικούς Κυπέλλου στην ιστορία της, τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρεθεί στο χαμηλότερο επίπεδο, στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού.

Με την ελπίδα όλων όσων ηγούνται και έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους πως σύντομα θα ξανά επιστρέψει εκεί που ανήκει για να πρωταγωνιστεί και πάλι.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium