Ξεχνάει να κερδίσει…

Μία ακόμα ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό ύστερα από το ματς στην Τρίπολη, μόνο που αυτή όμως “πονάει” περισσότερο γιατί ήταν στο γήπεδο του, την ώρα που βλέπει τον αιώνιο αντίπαλο του μετά από χρόνια, έστω και τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, να είναι πρώτος και αήττητος με 4 βαθμούς διαφορά από τον ίδιο.

Οι πρωταθλητές μπήκαν στο γήπεδο με ύφος κάπως “μπλαζέ” πιστεύοντας ότι θα έχουν εύκολο έργο. Κάτι τέτοιο όμως ποτέ δεν φάνηκε να ισχύει, διότι στο 29′ έμειναν πίσω στο σκορ από αδράνεια του Ρέαμπτσουκ. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μολδαβός ήταν αρνητικός. Χρειάζεται ξεκούραση και αυτό είναι φανερό, με την ένταξη του Μαρσέλο να είναι επιτακτική. Στην επανάληψη ο Κορμπεράν πέρασε στον αγώνα τον Άβιλα και τον Ελ Αραμπί θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Η αλήθεια είναι ότι δημιούργησε αρκετές φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει με το Μαροκινό φορ.

Οι Πειραιώτες ψάχνονται, ο Κορμπεράν προσπαθεί να δώσει λύσεις και παίχτες εμφανίζονται αρνητικοί ή σαν να μην έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας. Είναι τέτοιες οι συγκυρίες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό για δοκιμές. Το είχαμε πει απ’ όταν ήρθε ο 39χρονος κοουτς στο λιμάνι. Δεν έχει χρόνο προσαρμογής πρέπει κατευθείαν να φτιάξει την ομάδα του και παράλληλα να παίρνει τα αποτελέσματα με κάθε τρόπο. Ίσως θα έπρεπε να μπαίνουν εξ αρχής παίχτες που ξέρουν το πρωτάθλημα, να καθορίζουν το ματς και ύστερα οι δοκιμές. Επόμενο ματς στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Με το μείον 4 από την κορυφή τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, ο κόσμος θα αρχίσει να γκρινιάζει πιο εύκολα και ο χρόνος θα κυλάει πιο γρήγορα για όλους. Συν τοις άλλοις, είναι και οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, που αν δεν έρχονται τα κατάλληλα αποτελέσματα μόνο ανασφάλεια και κλυδωνισμούς πλέον μπορούν να φέρουν.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium