Απροσδόκητη ήττα, βάσει εξέλιξης του παιχνιδιού

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που ούτε αυτήν τη φορά ήρθε.

Σε ένα ματς σχετικά αργού ρυθμού και με λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η πιο κλασική ήρθε στο 43′, ύστερα από πάσα στον χώρο, από τον Κιάκο προς τον Ροσέρο, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο, η ηπειρωτική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ με τον Παντελάκη στο 63′! Ύστερα από αυτό το γκολ, επικράτησε πανικός αντί για ψυχραιμία, φέρνοντας την άδικη από την εικόνα του παιχνιδιού, ανατροπή του Ατρόμητου, με δύο γκολ του Κιάρτανσον στο 76′ και το 86′ αντίστοιχα.

Είναι πλέον σαφές, πως αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα στην ομάδα, είναι η νοοτροπία και η ψυχολογία της. Σε 7 αγωνιστικές έχει κάνει μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία, πράγμα ασυνήθιστο για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια…

Βέβαια, σε αυτό φέρει ευθύνη και ο προπονητής, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης της ομάδας, με αποτέλεσμα εκείνη να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Κυριακή, με τον οποίο ισοβαθμεί στην βαθμολογία, με μοναδικό σκοπό τη νίκη!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium