Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Παρελθόν αποτελεί λοιπόν για τον Άρη η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπως παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει επίσημα τις επόμενες ώρες ο Χερμάν Μπούργος από τον πάγκο της ομάδος, μετά την χτεσινή ήττα και έπειτα από ένα σύντομο διάστημα μερικών μηνών παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα.

Αν θέλουμε να σταθούμε στο αγωνιστικό μέρος ο Άρης έδειξε ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο χωρίς καμία συνοχή και παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα για ακόμα μια φορά καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα. Ως προς το τελευταίο, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι ο Μπούργος αποφάσισε να ξεκινήσει με δίδυμο στο κέντρο τον Ντουκουρέ μαζί με τον… Μανού Γκαρσία (!) που αναμένεται και να αποτελέσει το βασικό 10άρι της ομάδος, μια επιλογή με μπόλικο ρίσκο που σαφώς και δεν τον δικαίωσε.

Η απουσία ενός καθαρού αμυντικού χαφ είναι τρομακτικά εμφανής εδώ και καιρό από το ρόστερ και η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη άκρως επιτακτικής σημασίας. Άλλο ένα πολύ κακό παιχνίδι από τα δύο πλάγια μπακ με τον μεν Εμπακατά να αποδεικνύεται μόνιμη τρύπα στην άμυνα και τον δε Πίρσμαν να μοιάζει με σκιά του παίκτη που γνωρίσαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μπούργος αποτελεί τον τέταρτο προπονητή από τους πέντε που είχε η ομάδα από το 2018, όποτε και ξανά ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, που αποχωρεί από τον κιτρινόμαυρο πάγκο πριν καν ολοκληρωθεί η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον τρίτο πριν καν τελειώσει ο Σεπτέμβρης (!), με τον μοναδικό διασωθέντα έναντι της στατιστικής αυτής, τον Άκη Μάντζιο που και αυτός παρά την εξαιρετική πορεία της πρώτης του σεζόν, είδε το μέλλον του να θεωρείται αβέβαιο από το ξεκίνημα κιόλας της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι ήρθε η ώρα ο Άρης να δώσει μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στην επιλογή προπονητή και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πάρει το χρίσμα…

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Παρόμοια Άρθρα

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium