Ματιέ Βαλμπουενά: Ένας Γάλλος από τον Πειραιά

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσει ο στρατιώτης του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, μετά από 4 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και συγκινήσεις.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έρχεται στον Πειραιά τη σεζόν 2019-2020 και υπογράφει στον Ολυμπιακό, έχοντας την πρόθεση να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, για να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στην κορυφή. Αυτό το κατάφερε και με το παραπάνω και γι’ αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αγάπησε κατευθείαν, για το πάθος και την μαχητικότητα που έβγαζε μέσα στο γήπεδο. Αμέσως, έδειξε με την παρουσία του την ηγετικότητα του και πανάξια έγινε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, φορώντας το περιβραχιόνιο με τον δαφνοστεφανωμένο.

Σε όλα τα χρόνια της παραμονής του στον Πειραιά, ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε 150 φορές, πετυχαίνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας άλλα 43. Με τα ερυθρόλευκα κατέκτησε 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ μαζί του ζήσαμε και ιστορικά ευρωπαϊκά βράδια. Με όσα κατάφερε να κάνει αυτά τα 4 χρόνια, έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Η σχέση του με τον κόσμο και τον σύλλογο ήταν απίστευτη εξ αρχής. Ο Γάλλος μετά από κάθε μεγάλη νίκη, μετά από κάθε επίτευγμα, πανηγύριζε με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα και με την δική του τρέλα, που μετέφερε και στους φιλάθλους.

Έφτασε, όμως, η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Ματιέ Βαλμπουενά και αυτός από την πλευρά του έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την αποχώρηση του, δηλώνοντας πως δεν θα ξεχάσει τίποτα από όσα έζησε με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο.

Βέβαια, αυτό δεν είναι αντίο, αφού οι δυο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει πως θα ξανασυνεργαστούν.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για όλα Γάλλε μάγε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Ο Πειραιάς θα είναι πάντα το σπίτι σου.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium