Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας των Λεβαδειακού και Ατρομήτου!

Ο Στέφανο Ναπολεόνι έσβησε στις 26 Ιουνίου 37 κεράκια και εμείς αναλαμβάνουμε να ταξιδέψουμε στην Ιταλία για να βρούμε τα πατήματα του!

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήρθε στην Ελλάδα, όταν με τις εμφανίσεις του στην πολωνική Βίντζεφ Λοτζ κέντρισε το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού.

Σε ηλικία 22 ετών και μερικών μηνών, ο Ιταλός επιθετικός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Λεβαδειακού, με τον οποίο σε 86 συμμετοχές κατέγραψε 26 γκολ. Το επόμενο βήμα έγινε όταν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του στον Ατρόμητο. Το ρόστερ εκείνης της περιόδου των Περιστεριωτών ήταν γεμάτο από άρτιους μπαλαδόρους. Ματίας Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ντένις Επστάιν, Σουμπίνιο.

Τα 30 γκολ σε 97 συμμετοχές κίνησαν το εγχώριο ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Όμως, τελικά ο Στέφανο επέλεξε την πρόταση της τουρκικής Μπασακσεχίρ που έχτιζε τότε επίσης σύνολο πρωταθλητισμού. Εκεί παρέμεινε για τρία έτη από το 2016 έως το 2019, χωρίς ωστόσο να καταφέρει όσα υπολόγιζαν στο πρόσωπο του οι ιθύνοντες της ομάδας. Μετακόμισε στην Γκεζντεπέ για δύο χρόνια και μετά στην Ουμρανίγεσπορ, όπου έμεινε για μια σεζόν. Μετά από διακοπή αγωνιστικής δράσης για ένα έτος, τον βρίσκουμε πλέον στη Serie D, δηλαδή την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας και τη Ρόμα Σίτι. Στην πατρίδα του αναμένεται να κλείσει και την καριέρα του, έχοντας πατήσει αισίως τα 37 έτη!

Στέφανο χρόνια πολλά και αν οι καλοκαιρινές σου εξορμήσεις σε φέρουν Ελλάδα, text us!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium