Θέλει χρόνο ακόμα η νέα ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας πως θα είχε μία πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φάνηκε ανέτοιμος, καθώς γνώρισε την ήττα από τους καλύτερους «ερυθρόλευκους» με σκορ 2-0.

Βέβαια, η εμφάνιση των Ηπειρωτών άφησε υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας, αν και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, πρέπει να ανέβει ένα μικρό βουνό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς, απ’ ότι φαίνεται, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΣ να μπορέσει να αποδώσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Στα θετικά του αγώνα, η εμφάνιση του νεαρού Έλληνα επιθετικού Αλέξανδρου Λώλη, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ είναι και μια ευκαιρία για όλες τις ελληνικές ομάδες να αξιοποιήσουν τόσο τις ακαδημίες τους, όσο και τους Έλληνες παίχτες, και να μην βασίζονται κυρίως σε ξένους, όπως γίνεται σε αρκετές ομάδες στην χώρα μας.

Πέραν των προαναφερθέντων, ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να δείξει τι μπορεί να κάνει στο φετινό πρωτάθλημα, με το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο να είναι ένα καλό τεστ με μοναδικό σκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Να ευχηθούμε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος σε μια φάση δύναμης στον αέρα συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Αχμέντ Χασάν. Ο Έλληνας αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα όταν συνήλθε να μην είχε τις δυνάμεις να σηκωθεί και αποχώρησε από τον αγώνα με φορείο. Το fair play έγινε λίγο πριν ξαναμπεί μέσα στο γήπεδο ο Χασάν, αφού έδωσε ένα φιλί συμπαράστασης στον Παντελάκη, σε μια κίνηση ήθους από τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium