Θετικό ξεκίνημα με… υποσχέσεις

Για μια ακόμη χρονιά ο ΝΠΣ Βόλος έκανε μια πολύ δυνατή είσοδο στο νέο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα με απόλυτη επιτυχία δύο από τις καλύτερες ομάδες φέτος (Ολυμπιακό και ΑΕΚ).

Η ομάδα της Μαγνησίας παρά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας (3-3), απομάκρυνε τον προπονητή της αμέσως μετά τον αγώνα, μόλις την 1η αγωνιστική! Στην πορεία όμως, κατάφερε με τις εμφανίσεις της, να πείσει πως πρόκειται για ένα ποιοτικό και δεμένο σύνολο.

Η αρχή έγινε με το μεγάλο διπλό απέναντι στην ΑΕΚ, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το γκολ του Ντέλετιτς έδωσε τη μεγάλη νίκη στο Βόλο και ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Εν συνεχεία ακολούθησε η ήττα από τον ΟΦΗ, που αποδείχθηκε κακή παρένθεση καθώς αμέσως μετά ήρθε η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, με μια ακόμα καλή εμφάνιση για τους κυνανέρυθρους.

Πριν λίγες μέρες οι Θεσσαλοί πέτυχαν την πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό και έδειξαν πως όχι μόνο μπορούν να ξεφύγουν γρήγορα από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά και να διεκδικήσουν μια από πιο ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, δυσκολεύοντας αρκετούς από τους “μεγάλους”.

Ζήτημα που αποτελεί άμεσα την διοίκηση της ομάδας, είναι και η προσέλευση του κόσμου που συνεχίζει να είναι σε μη ικανοποιητικά επίπεδα. Υπάρχει προσπάθεια να εισέλθουν περισσότεροι φίλαθλοι με κινήσεις όπως η διανομή εισητηρίων σε μαθητές, πράγμα που αναμένεται και σε άλλα παιχνίδια.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium