Οι διεκδικητές του 4ου Ομίλου Γ’ Εθνικής

Στη Γ’ Εθνική παράλληλα με τον 4ο όμιλο στον όποιο βρίσκονται στην κορυφή 4 ομάδες με απόσταση αναπνοής, υπάρχει και ο 5ος όμιλος με 5 συλλόγους με μέγιστη διαφορά τους 5 πόντους!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους διεκδικητές του της πρωτιάς σε αυτό το γκρουπ!

1. Γιούχτας Αρχανών (42 βαθμοί): Οι κρητικοί σύλλογοι έχουν σχεδόν κατακλύσει τη Β’ Εθνική, όμως οι “πράσινοι” έρχονται με φόρα για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης. Οι μόλις δύο ήττες στη σεζόν τον καθιστούν πλέον δίκαια το φαβορί του ομίλου! Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Ραφήνα, σε ματς “καταλύτη” της σεζόν, και μετά για τα επόμενα 3 παιχνίδια θα παραμείνει στο νησί της Κρήτης.

2. Μαρκό (40 βαθμοί): Η Ανατολική Αττική δεν έχει εκπρόσωπο στη δεύτερη εθνική κατηγορία από το 2019 όταν ο Αήττητος Σπάτων υποβιβάστηκε. Εξίσου δυνατή ομάδα με τους πρωτοπόρους, επίσης με μόλις 2 ήττες στη σεζόν. Πιο δύσκολο το πρόγραμμα του κλάμπ από το Μαρκόπουλο καθώς χρειάζεται να μεταβεί στους εναπομείναντες 4 αγώνες, 3 φορές στην Κρήτη.

3. Θύελλα Ραφήνας (39 βαθμοί): Ακόμη μία εκπρόσωπος της Ανατολικής Αττικής. Θεωρητικά τα πράγματα περνόυν από τα… πόδια της, καθώς αν κερδίσει το εντός έδρας παιχνίδι στη Ραφήνα με τον Γιούχτα, εκκρεμούν 3 παιχνίδια στα οποία δεν θα ταξιδέψει εκτός νομού. Άρα, οι πιθανότητες ανατροπής της κατάταξης υπέρ της είναι σημαντικές.

4. Φωστήρας (38 βαθμοί): Οι “ταύροι” περιμένουν το στραβοπάτημα του Γιούχτα στη Ραφήνα για να πλησιάσουν την κορυφή σε “απόσταση βολής”. Τα τέσσερα παιχνίδια είναι κυριολεκτικά τελικοί για τους “κιτρινόμαυρους” και αν κάνουν το 4/4, σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα συνθήκη, έχουν βάσιμες ελπίδες. Δεν έχουν ταξίδι εκτός Αττικής, και τα επόμενα δύο ντέρμπι με Εθνικό και Μαρκό θα κρίνουν εν πολλοίς αν μπορούν πραγματικά να φτάσουν στην κορυφή!

5. Εθνικός (37 βαθμοί): Οι 5 βαθμοί από την κορυφή δυσκολεύουν την κατάσταση, όμως δεν είναι απαγορευτικοί. Χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων και το απόλυτο από μέρους τους, ώστε να φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική και να έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την κορυφή στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Γιούχτα.

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι… κρίσιμες!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium