Αυτή η ΑΕΚ, εμπνέει συσπείρωση

Κάθε φίλαθλος επιθυμεί να βλέπει τους παίκτες της ομάδας του, να παίζουν με πάθος και ένταση για 90 αγωνιστικά λεπτά! Έτσι συνέβη και εχθές! Αυτό που παρακολουθήσαμε στην αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ, μόνο ενθουσιασμένους μπορεί να μας αφήσει!

Παίκτες “ψυχωμένοι”, με πείσμα για νίκη! Ασφυκτικό πρέσινγκ και στα δύο ημίχρονα, ακόμη και όταν το ματς είχε “σβήσει” από ρυθμό, χωρίς ο Άρης να επιδιώκει αντίδραση.

Ένας φανταστικός Σιμάνσκι. Αυτός ο παίκτης από την πρώτη μέρα, σε εκείνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο πριν δύο χρόνια, έδειξε τι είδους παίκτης είναι. Κρίμα που δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο στη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ, ένας παίκτης μόνιμα βασικός στην εθνική Πολωνίας.

Η “Ένωση” φαίνεται να βρήκε επιτέλους, μετά από καιρό, εξτρέμ! Ο Ελίασον είναι ο παίκτης που κινείται στο “φτερό” και μοιράζει την μπάλα χωρίς να την κρατάει άσκοπα όπως… προκάτοχοι του. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει σταθερή απόδοση, για πρώτη φορά στην περίοδο που φοράει τα “κιτρινόμαυρα”, με εξαίρεση φυσικά το ματς στη Λεωφόρο.

Άξιο αναφοράς επίσης, το ποσό φαίνεται να έχουν δέσει Μουκουντί και Βίντα στα στόπερ! Μόνο μελανό σημείο, αν μπορούμε να πούμε έτσι, η αστοχία στις πολλές τελικές φάσεις. Ελπίζουμε να μην κοστίσουν βαθμούς, φάσεις όπως εκείνες του Αραούχο και του Λιβάι Γκαρσία σε κενή εστία…

Η ομαδα πατάει σε γερές βάσεις, καθώς φαίνεται, και μπορεί να κυνηγήσει την κούρσα για το πρωτάθλημα! Όμως, οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, και να αφήσουμε την ομάδα να δουλέψει, για να έχει συνοχή και διάρκεια στην απόδοση της!

Αξία σχολιασμού επίσης, η κίνηση της ΑΕΚ να εμφανισθεί στο παιχνίδι, με τα μπλουζάκια που στέλνουν βαθύ μήνυμα κατά της βίας, εις μνήμην του Άλκη. “Μπροστάρης” όλων, ο Αραούχο, ο οποίος από πέρσι έχει σχηματίσει ξεχωριστούς δεσμούς με τους φίλους του Άρη!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium