Άσφαιρος για πρώτη φορά φέτος

Ο Ατρόμητος το Σάββατο φιλοξένησε την Λαμία στο Περιστέρι για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Παρότι είχε την ψυχολογία από το σπουδαίο διπλό μέσα στην Νίκαια την προηγούμενη βδομάδα, δεν κατάφερε να βρει το γκολ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν με άνεση την μπάλα, ούτε και να βγουν εύκολα σε αντεπιθέσεις. Ωστόσο δημιούργησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με τον Κλωναρίδη, τον Κιάρτανσον και τον Ρομπάιγ, ενώ η Λαμία έχασε μια κλασική ευκαιρία μέσα από την μικρή περιοχή όπου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του. Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο, δεν μπορούσε να βρει χώρους. Οι Λαμιώτες μπήκαν καλύτερα και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα με ένα δοκάρι του Ντε Βινσέντι. Προς το τέλος του ματς, οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και προσπάθησαν να κυνηγήσουν τη νίκη. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, στο 97′, ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες, ο οποίος βρήκε το οριζόντιο και στη συνέχεια το κάθετο δοκάρι. Γενικά ήταν ένα ματς χωρίς ένταση και προσωπικές ενέργειες, αλλά με αρκετές φάσεις.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους «γαλανόλευκους» να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium