Εργοτέλης σε χειμερία νάρκη!

Κρούσεις κινδύνου για ακόμη μια φορά στον λόφο Μαρτινέγκο, για τον Εργοτέλη που είναι αντιμέτωπος με το φάσμα της διάλυσης.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τον Εργοτέλη ξεχασμένο από το βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς η ομάδα βολοδέρνει στις τοπικές κατηγορίες του Ηρακλείου, χωρίς κανένα στόχο ή όραμα για τα επόμενα χρόνια. Το ιστορικό σωματείο έχει φτάσει σε σημείο να αναζητά αγωνιωδώς κάποιον να το “πάρει απ’ το χέρι” και να επιστρέψει εκεί όπου του αρμόζει.

Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ όταν ο νυν πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται σε διοικητικό πόστο την νέα σεζόν. Παρ όλα αυτά από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα κανένας δεν εχει κινηθεί ενεργά για την απόκτηση του σωματείου. Πράγμα που σημαίνει πως ο Εργοτέλης εκπέμπει SOS και αναζητά όσο το δυνατόν πιο σύντομα να βρεθεί τέλος στο αδιέξοδο που θα οδηγήσει την ομάδα στην οριστική της διαγραφή. Φυσικά οι οπαδοί της ομάδας ζουν με την αγωνία για το μέλλον του Εργοτέλη. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να βρεθεί κάποια χρυσή τομή, τους φέρνει πιο κοντά στον χειρότερο εφιάλτη κάθε φιλάθλου, την κασταστροφή του σωματείου που υποστηρίζει.

Με την σειρά μας ελπίζουμε να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα της ομάδας και να συνεχίσει να ονειρεύεται μια ακόμα αναγέννηση που θα την επαναφέρει στις μεγάλες κατηγορίες.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium