Ισοπαλία στην Τρίπολη με ελάχιστο θέαμα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε στο χθεσινό παιχνίδι τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης με το σκορ να αναγράφει 1-1. Τα γκολ πέτυχαν Ριέρα και Εραμούσπε για Αστέρα και ΠΑΣ αντίστοιχα.

Αρχικά, στο 1ο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε η ομάδα της Ηπείρου, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (2′) δεν το έβαλε κάτω, αλλά αντιθέτως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με την χρυσή στιγμή να έρχεται μετά από κερδισμένο πέναλτι του Τζίμα, με τον Εραμούσπε να εκτελεί εύστοχα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 2ο ημίχρονο μπήκε πιο δυναμικά ο Αστέρας, δίχως να αισθανθεί ο Τσιντώτας ιδιαίτερη απειλή στα καρέ του. Πρώτη ουσιαστική φάση του Αστέρα στο δεύτερο μέρος ήταν με τον Κρεσπί στο 73′, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Ακολούθησαν πολλές μονομαχίες, φτάνοντας κοντά στις καθυστερήσεις με τον Τσιντώτα να κάνει την απόκρουση του ματς, αντιδρώντας αποτελεσματικά στο τετ α τετ του Ζουγλή.

Το 1ο ημίχρονο της ηπειρωτικής ομάδας είναι ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει φέτος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσει και να μην εφησυχάσει βέβαια, διότι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium