Ήττα, αλλά με καλή εικόνα στην Τούμπα

Ο Ατρόμητος αντιμετώπισε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής το δικέφαλο του βορρά στην Τούμπα. Ηττήθηκε, ωστόσο άφησε ακόμη μια φορά θετικές εντυπώσεις.

Η ομάδα του Chris Coleman στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν ήταν τοσο απειλητικη, πέραν ενός σουτ του Γκονζάλες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας με 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο όμως το αστέρι άλλαξε πρόσωπο και είχε τον έλεγχο της μπάλας, έβγαινε μπροστά στις πρώτες μπάλες, ανακτούσε γρήγορα την κατοχή και ετσι φάνηκε να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο. Ακόμη και μετά την αποβολή του Κυβρακίδη, ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει.

Αυτή η προσπάθεια ανταμείφθηκε στο 92ο λεπτό όταν ο Σουάρεθ ο οποίος είχε γίνει σέντερ φορ για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έδωσε μια πάσα με το κεφάλι στον Τζοβάρα, αυτός κρέμασε τον Κοτάρσκι και έτσι έκανε το 1-1. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους Περιστεριώτες καθώς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Νάρει έκανε ένα σουτ το οποίο κόντραρε στον Ντε Μποκ, και κατέληξε στην εστία του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος κρατάει την καλή εικόνα, παρά την πικρία του τελικούς αποτελέσματος, και του τρόπου με τον οποίο ήρθε, και κοιτάζει μπροστά!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium