Λυπάμαι κύριοι αλλά αυτό ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν έμαθε από τα λάθη του και εμφάνισε κάκιστη εικόνα στη Φιλαδέλφεια. Το “καμπανάκι” που χτύπησε την Κυριακή στην Τούμπα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Συγνώμη, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι Ολυμπιακός. Για τη φετινή χρονιά μπορούμε να πούμε τα πάντα, θα μιλήσουμε όμως αναλυτικά στο τέλος.

Σίγουρα τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν κατά βάση από ατομικά λάθη παικτών. Δίχως αμφιβολία, αν δεχθείς ένα γκολ νωρίς, σου χαλάνε τα σχέδια. Οφείλεις όμως να κάνεις το παιχνίδι σου, γιατί στην τελική είναι ματς κυπέλλου που θα κριθεί στο γήπεδο σου. Σίγουρα ακόμα, θα βλέπαμε διαφορετικο ματς αν έμπαινε ένα δοκάρι του Ροντρίγκεζ. Με το “αν” όμως δεν κάνουμε κουβέντα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια, η ομάδα δεν έδειξε να υπηρετεί ένα πλάνο ή μια συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση. Δεν υπήρξε ποτέ ένα plan B σε περίπτωση που κάτι στράβωνε. Ό,τι και αν γινόταν στο παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν και στα 100 λεπτά η κυρίαρχος του αγώνα και ο Ολυμπιακός “έρμαιο” στις διαθέσεις της.

Δεν είναι το σκορ. Είναι η εικόνα λύπησης που είχαν οι “ερυθρόλευκοι” σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι. Διότι, και τα λάθη να μη γίνονταν, η ΑΕΚ θα έβρισκε τον τρόπο να φύγει με “καθαρό” σκορ πρόκρισης.

Όπως και να χει, οι Πειραιώτες οφείλουν με κάποιο τρόπο να ανασυνταχθούν, να ενώσουν τα κομμάτια τους και να συνεχίσουν την φετινή χρονιά, μέχρι να τελειώσει και να δουν που θα τους βγάλει.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάει την επόμενη χρονιά και όποιος σχεδιασμός γίνει, να είναι με γνώμονα το μέλλον. Διότι έτσι και αλλιώς, ότι και αν γίνει φέτος, δεν θα έχει μεγάλη βάση.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium