Μικρασιατικός Αστέρας 1-0 Άρης Πετρούπολης: Κυπελλούχος Αθηνών στο γήπεδο του Σμυρναίου Απόλλωνα, ο Μικρασιάτικος Αστέρας

Ο Μικρασιάτικος Αστέρας έκανε την έκπληξη καθώς ως ομάδα Α’ ΕΠΣ Αθηνών νίκησε την ομάδα του Άρη Πετρούπολης, ομάδα Γ’ Εθνικής, και πήρε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του μετά την συγχώνευση των δύο σωματείων της Καισαριανής.

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη Πετρούπολης να “έχει τα ηνία” του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Καισαριανώτες αντέδρασαν με καλή άμυνα και πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Μιχελή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μικρασιάτικος Αστέρας ανέβασε ριζικά την απόδοσή του, είχε δύο δοκάρια και πολλές ακόμα φάσεις αλλά γκολ δεν βρήκε και το ματς πήγε στην παράταση.

Στην παράταση ο συνηθισμένος σε κρίσιμα γκολ Σαπαλίδης (έβαλε και γκολ πέρυσι στον τελικό της ΕΠΣ Πειραιά με την Ελλάς Ποντίων) στο 110ο λεπτό έβαλε μπροστά τον Αστέρα με την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του στην παράταση. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η νεοσυγχωνεφθείσα ομάδα πήρε το κύπελλο!

~

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2022 είχαμε γράψει πως αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο της Καισαριανής στα υψηλότερα στρώματα. Η χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου είναι “προάγγελος” όσων πρόκειται να ακολουθήσουν!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Άρη Πετρούπολης για την συνολική φετινή του πορεία!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium