Να πετάξει την κακή συνήθεια με τη βοήθεια των μικρών

Ο Αστέρας συνεχίζει στο μοτίβο που διατηρεί από την αρχή της σεζόν. Σύμφωνα με κάποιες φωνές, ακόμα και από την περσινή. Κρατάει τη μπάλα και δεν έχει ιδέες. Μπορεί και να έχει, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να τις υλοποιήσει. Χαρακτηριστικό του πρόβλημα με όποιον προπονητή κάθισε στο πάγκο την τελευταία διετία.

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ωστόσο, ήταν ολοφάνερο. Ο Ατρόμητος συνηθίζει να δίνει κάποια μέτρα στον αντίπαλο, όπως ακριβώς έπραξε και χθες. Έτσι, μπακ και εξτρέμ των γηπεδούχων έφταναν στις παρυφές της περιοχής χωρίς να μπορούν να γεμίσουν το κουτί. Αποτέλεσμα; Τρεξίματα και αντεπιθέσεις των Περιστεριωτών από τα οποία μάλιστα προέκυψε και το γκολ τους.

Αυτό που ο Αστέρας θέλει να κρατήσει από το ματς είναι η συμμετοχή των νεαρών. Ζουγλής και Αλάγκμπε ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα, ενώ ο Προύντζος πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Στον πάγκο βρισκόταν ο άσος της Κ19, Ιβάν Ντεμιντένκο και ο νεαρός Ηλίας Χριστόπουλος και υπό άλλες προϋποθέσεις θα έπαιρνε χρόνο και ο Γιώργος Κωστέας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ουσία στην αναμέτρηση δεν υπήρχε, ιδίως για τον Αστέρα. Πήρε τον βαθμό του και πλέον κοιτάζει την επόμενη χρονιά, αφού πρώτα δώσει οκτώ παιχνίδια που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν είναι τόσο μεγάλη όση θα περιμέναμε. Ας παραμείνει με άνεση αξιοποιώντας στο έπακρο τα…διαμαντάκια που ξεπροβάλλουν από την ακαδημία!

Τα πανό των Tigers για τα τραγικά γεγονότα στα Τέμπη:

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium