Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέος Ηρακλής

Όλα έτοιμα! Δέστε τις ζώνες σας και φεύγουμε για εκεί που μας αξίζει!

Όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής, μετά από τη μεταβατική για αυτόν περσινή σεζόν, φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει! Στόχος της ομάδας όπως έχουν δηλώσει πρόεδρος, προπονητής και παίκτες αποτελεί μονάχα η άνοδος. Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής να μη δείχνει ικανός και έτοιμος, αλλά φέτος διαθέτει πολλά θετικά στοιχεία τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδου, που ευελπιστούμε να τον οδηγήσουν στην Σούπερλιγκ.

Όσον αφορά τα εντός γηπέδου, ο Ηρακλής εδώ και μέρες έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Γεωργιάδη για δυο ακόμα χρόνια, αλλά και έχει ενισχύσει το ρόστερ του με 12 νέες μεταγραφές! Σε αυτό το σημείο, θαρρούμε πως πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, κύριο Ευγενίου που από την αρχή της φετινής σεζόν, με τις κινήσεις του να φτιάξει τις εγκαταστάσεις της ομάδας αλλά και την τεράστια ενίσχυση του ρόστερ, φαίνεται να θέτει γερές βάσεις για να πραγματοποιήσει τις μεγάλες υποσχέσεις που έδωσε!

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, μας χαροποιεί αφάνταστα το γεγονός πως ο κόσμος του Ηρακλή επιστρέφει στο γήπεδο. Μετά τις υποσχέσεις και τις νέες υψηλές προσδοκίες της ομάδας, οι φίλαθλοι φαίνονται ενθουσιασμένοι ύστερα από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, κόσμος μαζεύεται στις προπονήσεις των παικτών του Γηραιού, φωνάζοντας για να εμψυχώσει και να παθιάσει την ομάδα, όπως επίσης μεγάλη είναι και η παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας της.

Εν κατακλείδι, τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει μέσω των φιλικών προετοιμασίας, με την ομάδα να θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Όμως, όπως τόνισε και ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, ο Ηρακλής σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου θα κυνηγάει τους 3 βαθμούς.

Έτσι λοιπόν, ο Ηρακλής δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερλιγκ και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Καυταντζόγλειο.

Η συσπείρωση του οργανισμού πιο αναγκαία από ποτέ!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium