Παλικαρίσιο “διπλό” στη “μάχη” της Λαμίας

“Πάλι καλά, τελείωσε” έλεγαν όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά. Οι πράσινοι παρά την 8η νίκη τους, θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτόν τον αγώνα καθώς οι τραυματισμοί ήταν συνεχόμενοι (με αποκορύφωμα τον σοβαρό τραυματισμό του Τρουαγιέ – ρίξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν).

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το απέδειξε με την συντριπτική κατοχή καθώς και με την συνεχόμενη πίεση στον αντίπαλο. Εν τέλει, χάρη στο όμορφο γκολ του Παλάσιος, οι πράσινοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με το επί μέρους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την “άσχημη” φάση του Τσέριν, το τριφύλλι φάνηκε “μουδιασμένο”, μη μπορώντας να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό και κάνοντας αρκετά λάθη.

Στη συνέχεια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του και αυτός με εύκολο πλασέ σημείωσε το 2-0 με το οποίο ο Παναθηναϊκός πέτυχε το απόλυτο. Βέβαια, ο αγώνας στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τρουαγιέ (ρήξη χιαστού) που θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον 7 μήνες.

Ας ελπίσουμε όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες να είναι καλά και να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις (σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής Φωτιάς ο οποίος ανεχόταν τα σκληρά μαρκαρίσματα και δεν τα τιμωρούσε αναλόγως).

Τώρα ακολουθεί ο αγώνας με τον Άρη στην Λεωφόρο, με το “τριφύλλι” να θέλει να συνεχίσει το καλό σερί του!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium