Περιμένοντας να φέρει ο νέος χρόνος την… αλλαγή

Η χρονιά επιτέλους έκλεισε, το κάκιστο 2022 για τον Ολυμπιακό τελείωσε και τον βρίσκει στο -10 από την κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, νίκησαν εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης με το ευρύ 5-0. Το σκορ “τα λέει όλα” καθώς δεν απειλήθηκαν, πέραν της ευκαιρίας του Μπαράλες στις αρχές του πρώτου μέρους.

Ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να επικρατεί άνετα της αντιπάλου της, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και τον Χάμες να… την “κολλάει” με κάθε τρόπο. Για ακόμα έναν αγώνα θα πρέπει να αναφερθούμε στον φυσικό ηγέτη τον Πειραιωτών, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι πλέον φανερό πως έχει επιστρέψει “για τα καλά” στην ενεργό δράση, συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις και θυμίζει πόσο πολύ είχε λείψει από πέρσι στην ομάδα.

Γενικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καταιγιστικός, ούτε σκόρπισε τρόμο. Όμως, ήταν κυνικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε χωρίς να γνωρίσει ιδιαίτερη απειλή και δεν έδωσε περιθώριο στον αντίπαλο, όπως χαρακτηριστικά έκανε στο προηγούμενο ματς. Δυστυχώς, έχει κυλήσει έτσι η χρονιά, που αναπόφευκτα δεν μπορεί να κοιτάζει μακριά. Στόχος του πρέπει να είναι η συνεχόμενη βελτίωση. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Και όπου βγει, έχει δρόμο η χρονιά

Καλή χρονιά σε όλους!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium