Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε

Ο βελτιωμένος Ιωνικός είχε μεγάλα διαστήματα κατοχής της μπάλας, στην έδρα ενός πολύ ποιοτικού αντιπάλου. Προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός, πέτυχε ένα τέρμα και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα, όμως εν τέλει έφυγε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμό στις αποσκευές του.

Στα πρώτα λεπτά, ο Άρης πατούσε εύκολα περιοχή, ενώ ο Ιωνικός πίεζε ψηλά για να απομακρυνθεί από τη ζώνη άμυνας του. Πέραν ενός δοκαριού για τους γηπεδούχους, οι Νικαιώτες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Αντιθέτως, έγιναν επικίνδυνοι και εν τέλει ευστόχησαν, πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το γεγονός ότι ο Άρης έφτανε εύκολα στην περιοχή της ομάδας μας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρνητικό. Οι αποτελεσματικές αντιδράσεις της αμυντικής γραμμής, ήταν εκείνες που κρατούσαν στάσιμο και ακίνδυνο τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ακόμη μία περίοδος υπεροχής, από το 45′ μέχρι το 54′ με δύο φάσεις των Άοσμαν και Μάντζη. Όμως οι Ζερβινιό και Γκρέϊ σκόραραν και οδήγησαν τον Άρη στην επικράτηση. Ο Ιωνικός προσπάθησε να επαναφέρει το παιχνίδι έστω στην ισοπαλία, αλλά δεν ευστόχησε στις τελικές του προσπάθειες, με το σκορ να παραμένει στο 2-1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά, η εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αφήνει σαφώς μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium