Πτωτική πορεία δίχως τέλος…

Ντροπιαστική εμφάνιση στη Λεωφόρο και ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός που έπαιζε με σκοπό μονάχα το τρίποντο απέναντι στους Θεσσαλονικείς δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών και ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 0-3, μέσα στο “σπίτι” του.

Μόλις 8 βαθμοί στα τελευταία 6 παιχνίδια. Μόλις 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στους αγώνες μετά τη μουντιαλική διακοπή.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι αυτής της κατάρρευσης; Ναι, μεταγραφές δεν έχουν γίνει. Κάτι που χρειάζεται επειγόντως ο Παναθηναϊκός αν θέλει να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις, πόσο μάλλον στην 1η.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι παίκτες που δεν υπάρχουν στον πάγκο… Είναι και η ψυχολογία πλέον. Φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο ότι οι παίκτες έχουν “ξεμείνει”, έχουν καταρρεύσει και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα “Restart”. Αρχής γενομένης από το ματς κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το “τριφύλλι” πρέπει να βγάλει αντίδραση, πρέπει να δείξει εγωισμό. Ναι, φυσικά και είναι κατανοητό ότι υπάρχει τεράστια πίεση, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες έχουν φτάσει ως εδώ, με τις καλές και τις κακές τους εμφανίσεις. Όμως, και τώρα στα (σχετικά) δύσκολα, δεν θα τους αφήσουμε μόνους. Κόσμος και Ομάδα είναι ΕΝΑ ξανά!

Η φετινή ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium