Σαν σήμερα η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα

Ήταν 24 Απριλίου 2010, στον Τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης στο ΟΑΚΑ, όταν πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα.

Περίπου 27.000 φίλαθλοι του Άρη (με εκτιμήσεις μάλιστα να λένε και για 30.000), πραγματοποίησαν μια εκδρομή που σήμερα μπορούμε να προσεγγίσουμε μόνο με τη φαντασία μας.

Με γιορτινή διάθεση νωρίς το πρωί, περισσότερα από 350 πούλμαν και επιπλέον ταυτόχρονα δεκάδες άλλα αυτοκίνητα ξεκίνησαν με προορισμό την πρωτεύουσα κιτρινίζοντας στην κυριολεξία την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών για χάρη του Άρη, με τους οπαδούς να στήνουν ξέφρενο πανηγύρι στους δρόμους.

Έφτασαν αρκετά νωρίς στο ΟΑΚΑ τα πρώτα γεμάτα πούλμαν των οπαδών του Άρη, έτσι ώστε να πάρουν τις θέσεις τους, να οργανωθούν και να κρεμάσουν τα πανιά τους για να ακουστούν στη συνέχεια τα πρώτα συνθήματα και να αρχίσει το δικό τους πάρτυ από τις εξέδρες.

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον πως το τελευταίο όχημα έφθασε στο στάδιο τρεις ώρες μετά την άφιξη του πρώτου, λόγω της τεράστιας κυκλοφοριακής συμφόρησης που επικρατούσε!

Τέλος, οι οπαδοί του Άρη μπορεί να μην επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, αλλά επέστρεψαν κατακτώντας τον δικό τους άτυπο τίτλο της μεγαλύτερης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα. Κατάφεραν κάτι μοναδικό, κατάφεραν να γράψουν ιστορία, ένα ρεκόρ που παραμένει μάλιστα μέχρι και σήμερα.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium