22/05/2016: Μία από τις λίγες φορές που το ΑΕL FC Arena φόρεσε τα γιορτινά του

Όταν τον Νοέμβριο του 2010 το AEL FC Arena άνοιγε τις πύλες του, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ αλλά και ευρύτερα οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πίστευαν πως σε αυτό το γήπεδο θα ζούσαν μεγάλες στιγμές.

Η μοίρα είχε άλλα σχέδια, όμως κάποιες έστω και μεμονωμένες στιγμές εορτής υπήρξαν, όπως η φιέστα της ανόδου από τη Β’ στην Α’ Εθνική το 2016.

Στις 22 Μαΐου 2016 η ΑΕΛ μία αγωνιστική πριν το φινάλε φιλοξένησε τα Χανιά, των οποίων επικράτησε με 3-0 και εν τέλει στέφθηκε πρωταθλήτρια με 3 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΟΚ Κέρκυρα.

Οι 13 χιλιάδες φίλοι των γηπεδούχων δημιούργησαν στιγμές αντάξιες των αρχικών προσδοκιών κατασκευής του γηπέδου, εορτάζοντας την επιστροφή στη “μεγάλη κατηγορία” μετά από 5 χρόνια απουσίας.

Δυστυχώς και πάλι η μοίρα επεφύλασσε διαφορετικά σχέδια, με το AEL FC Arena να περιμένει ακόμη να ζήσει ευρωπαϊκές βραδιές. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά από διοικητικές διενέξεις η ΑΕΛ στερείται της χρήσης αυτού του “στολιδιού”, αναγκασμένη να παίζει στο Αλκαζάρ.

Ειλικρινής ευχή μας, η ΑΕΛ να επιστρέψει σύντομα εκεί που δικαιωματικά ανήκει. Και στην Α’ Εθνική, αλλά και σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας, το οποίο ως ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε τεράστια ανάγκη!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium