Αλληλοεξουδετέρωση στον Ταύρο

Φωστήρας και Εθνικός σπατάλησαν μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες να πλησιάσουν την κορυφή του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξουδετερώνοντας ο ένας τον άλλον.

Το απόγευμα του Σαββάτου πληθώρα κόσμου επισκέφθηκε το “Σπύρος Γιαλαμπίδης” σε ένα ματς ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας που οι πρωταγωνιστές μας θύμιζαν τα ένδοξα χρόνια της Α’ Εθνικής.

Ο Φωστήρας και ο Εθνικός διεκδικούσαν το τρίποντο που θα τους κρατούσε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και τον Γιούχτα, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Συνολικά ανώτεροι ήταν και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι, αλλά ατύχησαν και αστόχησαν να πάρουν το προβάδισμα σε τουλάχιστον 4 καθαρές ευκαιρίες, από δύο σε κάθε ημίχρονο. Ανάμεσα σε αυτές, υπήρξε ένα δοκάρι και ένα πλασέ άουτ σχεδόν εξ επαφής με την εστία.

Ο Εθνικός στόχευε στη βέλτιστη βαθμολογική συγκομιδή από την αναμέτρηση, όμως όπως κύλησε το παιχνίδι, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τον έναν πόντο.

Πλέον οι δύο ομάδες απομακρύνθηκαν από τον πρωτοπόρο Γιούχτα Αρχανών σε απόσταση 6 και 7 βαθμών αντίστοιχα, και ελπίζουν σε συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να κυνηγήσουν στους εναπομείναντες τρεις αγώνες τον στόχο της ανόδου.

Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, αλλά φυσικά όλοι γνωρίζουν πως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό και για τους δύο συλλόγους.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium