Η πρώτη σελίδα στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας της

Ψάχνουμε τις λέξεις για να περιγράψουμε τη χθεσινή ημέρα, αλλά δεν τις βρίσκουμε..
Πρωτόγνωρες καταστάσεις… Απερίγραπτος ενθουσιασμός…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ένα σύνολο που ακολούθησε τους ρυθμούς της εξέδρας (δεν γινόταν αλλιώς), και έκλεισε τον αντίπαλο στην εστία του, από το πρώτο λεπτό.

Η επιλογή του Ελίασον δικαίωσε τον προπονητή, που σε συνδυασμό με το Λιβάι Γκαρσία έδωσαν το απαιτούμενο πλάτος στην επίθεση και διέσπασαν την κλειστή και πολυπρόσωπη άμυνα του Ιωνικού. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν εκπληκτικός, με παρουσία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Δίκαια ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Αραούχο και Πινέδα ακολούθησαν στα γνωστά υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι για την αμυντική παράταξη της ομάδας, μιας και ο ρόλος τους ήταν μάλλον περισσότερο… μεσοεπιθετικός, αφού η άμυνα άρχιζε και τελείωνε πριν ο Ιωνικός περάσει το κέντρο!

Γενικά, ένα ματς κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο δεν αρκεί για συμπεράσματα, όμως το πρώτο δείγμα ήταν απολύτως ενθαρρυντικό, αφού το πάθος και η θέληση για τη νίκη ήταν έκδηλα και πασιφανή στοιχεία.

Μακάρι όλα τα ματς φέτος να έχουν την ίδια γιορτινή ατμόσφαιρα, χωρίς παρατράγουδα και με σεβασμό σε όλους τους φιλάθλους, εντός και εκτός γηπέδου!

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και δε γινόταν να λείπουν από αυτό, όσοι φίλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στην εξέδρα…
Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium