Ήττα – ηλεκτροσόκ

Ένα κακό αποτέλεσμα που αφαιρεί 3 πόντους από την ΑΕΚ και ουσιαστικά δίνει μορφή εξάποντου στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Ταυτόχρονα όμως, έρχεται σε ένα ιδανικό σημείο ώστε να υπάρξει αφύπνιση στην ομάδα και να προβλεφθεί στο μέγιστο βαθμό μία πιθανή επανάληψη λαθών που είδαμε σήμερα.

Όσοι παρακολουθούν τα άρθρα μου, θα γνωρίζουν τη μεγάλη συμπάθεια στους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, τους οποίους θεωρώ παίκτες κλειδιά για την ανάπτυξη της ομάδας.

Η μη χρησιμοποίηση τους στο αρχικό σχήμα και η παράλληλη καθυστέρηση συμμετοχής τους στο παιχνίδι ενώ η ΑΕΚ έχανε με 2-0 είναι ένα σφάλμα που κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να επισημανθεί. Συγκεκριμένα ο Γκατσίνοβιτς ετοιμαζόταν να εισέλθει λίγα δευτερόλεπτα πριν το γκολ του Κουλιεράκη, ενώ ο Ελίασον μπήκε στο παιχνίδι στο 74′.

Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν μονόπλευρη από τα δεξιά, με τον Άμραμπατ να επωμίζεται όλο το βάρος της δημιουργίας παιχνιδιού. Η αριστερή πλευρά αντίθετα δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, με τον Αραούχο να κινείται σε ρόλο εξτρέμ και τον Πινέδα να συγκλίνει στον άξονα. Τα ανεβάσματα του Χατζισαφί ήταν περιορισμένα.

Αμυντικά δεν υπήρξαν σημαντικοί κίνδυνοι. Οι ασπρόμαυροι ήταν κυνικοί στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν. Ο Αθανασιάδης μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρει μερική ευθύνη και στα δύο γκολ, χωρίς όμως να πέφτει το βάρος εξ ολοκλήρου πάνω του.

Στα διαιτητικά ζητήματα δεν θα σταθούμε, όπως άλλωστε επιλέγουμε πάντοτε καθότι αυτή είναι η πάγια πολιτική της σελίδας μας. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλουμε να εστιάσουμε και ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά σήμερα ήταν πιο εύστοχος και ταυτόχρονα τυχερός ώστε να πάρει αυτήν τη σημαντική νίκη.

Η ΑΕΚ οφείλει να αντιμετωπίσει αυτήν την ήττα ως κουδούνι ανασύνταξης. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και ασφαλώς δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα απολύτως, όπως θα συνέβαινε ακόμη και αν η ΑΕΚ έφευγε σήμερα με τους 3 βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium