Ομάδα και προπονητής δίνουν στον κόσμο αυτό που θέλει!

Η αρμάδα του Βόκολου έχει κάνει μία εκπληκτική αρχή και αυτό το “συγκρότημα” που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ υποσχόμενο.

Η ομάδα της Λαμίας βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με την τελευταία νίκη εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 έφτασε τους οχτώ σερί αγώνες χωρίς ήττα εντός έδρας. Έχει δημιουργήσει ξανά το ”κάστρο” που είχε τα πιο παλιά χρόνια, όπου μαζί με τον κόσμο στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το ομαδικό πνεύμα, η σκληρή δουλειά και η συγκέντρωση έχουν φέρει αυτά τα θετικά αποτελέσματα.

Οι κυανόλευκοι παίκτες έχουν γίνει μια οικογένεια και όλοι μαζί προσπαθούν να καταφέρουν πολλά. Όλοι οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν βοηθήσει αρκετά ώστε να αλλάξει το επίπεδο. Νέα αποκτήματα όπως ο Καρλίτος, ο Τζαγκόεφ και ο Σίντκλεϊ είναι μεταγραφές από το πάνω ράφι για την ομάδα της Λαμίας. Σε συνδυασμό με τον περσινό κορμό της ομάδας, δημιουργείται ένα πολύ ωραίο σύνολο το οποίο παίζει απολαυστικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Ύστερα από το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, έφτασε η περίοδος που ακολουθεί ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Βόκολου κοιτάει μόνο τον επόμενο αγώνα. Ακολουθεί δύσκολος δρόμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για αυτό δεν υπάρχουν μεγάλα σχέδια. Αν ο “κορμός” που έχει χτιστεί παραμείνει δεμένος, θα συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα για τους Φθιωτούς.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium