Τόλμησε και βγήκε κερδισμένος

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 1-0. Πήρε τους τρεις βαθμούς, γεμίζει αυτοπεποίθηση και προχωράει για τη δύσκολη συνέχεια που θα έχει μεγάλη διάρκεια όπως όλα δείχνουν.

Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, αφού μάλιστα δεν είχαν καν κλασσική ευκαιρία παρά μόνο ένα κόρνερ. Είδαν τον αντίπαλο τους ακόμα να πετυχαίνει γκολ που ευτυχώς για αυτούς, καταλογίστηκε offside. Ίδια και απαράλλαχτη η συνταγή με τα τρία δεκάρια για την ομάδα του Μίτσελ που κέρδισε με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι το τελευταίο διάστημα. Αρχικά να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη νίκη του με σκορ 1-0 φέτος στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, που δεν προήλθε με καλή εικόνα αλλά η ουσία μετράει. Αυτό δηλαδή που δεν έκανε με ευκολία μέχρι τώρα.

Εντούτοις, κάνεις από τα τρία δεκάρια δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Ο προπονητής ρίσκαρε και στη θέση του Φορτούνη, πέρασε τον Μασούρα, που με ιδιαίτερο πάθος για την ομάδα του έκανε γρήγορα το τελικό 1-0. Ο Γιώργος, είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί στο Περιστέρι να είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν εκεί και έβαλε αυτό, που ήταν το πιο καθοριστικό.

Στα δύσκολα ματς του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες θα πρέπει να πάνε με διαφορετική φιλοσοφία. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πίεση των αντιπάλων τους και πιθανόν να αλλάξουν σχήμα και πρόσωπα στην εντεκάδα, όπως ακριβώς έκαναν στο ημίχρονο.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium