Ακόμη μία ισοπαλία, στην αναζήτηση της πρώτης νίκης

Η ομάδα της Λαμίας συνεχίζει να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αυτήν τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο, για έναν ακόμη αγώνα, ενώ ήταν πολύ καλή, με πολλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Αν και οι Φθιωτοί δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, επειδή ο Ατρόμητος στα πρώτα είκοσι λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο 31ο λεπτό η Λαμία βγήκε καταπληκτικά στην κόντρα επίθεση. Μετά από φοβερή συνεργασία των παικτών της, η μπάλα βρέθηκε στο όριο της μικρής περιοχής, αλλά ο Ντε Βινσέντι με ένα κακό πλασέ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αυτή ήταν η πιο σημαντική φάση για την Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η εμφάνιση της ήταν μέτρια.

Αντίθετα, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα από την Φθιώτιδα είχε δοκάρι με μια ωραία κεφάλια του Ντε Βινσέντι. Γενικότερα οι κυανόλευκοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ήταν πολύ ανεβασμένοι σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Όμως, είχαν να αντιμετωπίσουν τον φοβερό Γιαννιώτη που έκανε 3-4 σημαντικές αποκρούσεις. Καθώς η Λαμία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και ο Ατρόμητος δεν απείλησε αρκετά, ο αγώνας έληξε 0-0.

Μετά από μία ακόμη ισοπαλία με καλή εμφάνιση, την επόμενη αγωνιστική η Λαμία έχει το ντέρμπι Στερεάς Ελλάδος απέναντι στο Λεβαδειακό, τον οποίο πρέπει να κερδίσει και να βρει την πρώτη της νίκη.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium