Ηττήθηκαν αλλά ίσως να άξιζαν κάτι παραπάνω…

Το απόγευμα της Δευτέρας η Λαμία τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στον οποίο “έβαλε δύσκολα”. Όμως, η ομάδα από την Φθιώτιδα ενώ αναπτύσσονταν εξαιρετικά, στην τελική πάσα κάπου “στράβωνε”, αδυνατώντας να πετύχει κάποιο γκολ.

Αρχικά, μόλις στο 3ο λεπτό η Λαμία δημιούργησε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Τσιλούλη, ο οποίος για ακόμη μία φορά ήταν εξαιρετικός, όμως ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε. Οι κυανόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει ρυθμό με τη σειρά του, και απείλησε κάποιες φορές την εστία της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν για ακόμη ένα ματς πολυ δυναμική, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ από ένα κόρνερ που κέρδισε, μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και με μια ωραία κεφάλια του Κούρτιτς έκανε το 1-0.

Αντίθετα με το πρώτο μέρος, η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά και άργησε λίγο να βρει ρυθμό. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν συνολικά πολλές σημαντικές φάσεις. Οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ανταλλαγή εντάσεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα βλέμματα να στρέφονται δυστυχώς στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Ο ΠΑΣ Λαμία, κρατάει την καλή εικόνα σε ένα ακόμη παιχνίδι και συνεχίζει την προσπάθεια για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium