Ηττήθηκε μέσα σε έξι λεπτά

Η ομάδα της Λαμίας το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετώπισε την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας δεν μπόρεσε να κρατήσει αρκετά την μπάλα, όμως έκανε μία καλή εμφάνιση ακόμη κι αν ηττήθηκε με 2-0.

Οι “κυανόλευκοι” δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Λαμία έχασε το παιχνίδι ουσιαστικά μέσα σε 6 λεπτά, αφού δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 22′ και το δεύτερο στο 28′. Οι Φθιωτοί δεν μπήκαν καλά στον αγώνα, όμως μετά το μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ασκόφσκι, ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και έτσι η ομάδα μας δεν μπορέσει να ξαναπειλήσει, με τον αγώνα να λήγει με σκορ 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία την επόμενη αγωνιστική έχει ένα δυσκολο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο εντός έδρας, στο οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να μη χάσει. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium