Κυρίαρχη και στη κακή της μέρα

Για την 20η αγωνιστική της Superleague ξεχώρισε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα παιχνίδι το οποίο η ΑΕΚ κατέβηκε με τη δοκιμασμένη την ανίκητη και αναντικατάστατη σύνθεση της 4-4-2 σε ρόμβο.

Μία ΑΕΚ η οποία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση δείχνει τις τελευταιες δύο αγωνιστικές να έχει πέσει η απόδοση της και είναι λογικό αφού όλα τα παιχνίδια της τα παίζει σε τεράστια ένταση.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Άρη και χωρίς να βγάλει πολλές ευκαιρίες, όπως μας έχει συνηθίσει, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το πέναλντι πάνω στον Αραούχο και την εύστοχη εκτέλεση τού Αμραμπατ. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού η ΑΕΚ μπήκε με τον ίδιο ρυθμό, είχε τον έλεγχο, απειλήθηκε μία φορά με τον Αθανασιάδη να κάνει πολύ καλή επέμβαση.

Στη συνέχεια ο Άρης μένει με 10 παίκτες σε κακό μαρκάρισμα στον Σιμάνσκι. Η ΑΕΚ έχοντας φέρει από τον πάγκο Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, τους παίχτες που λείψανε πολύ από την ομάδα τόσο καιρό, αλλάζει τον ρυθμό και γρήγορα γίνεται το 2-0, με σκόρερ τον πρώτο και ασίστ του MVP Αραούχο. Η ΑΕΚ σφράγισε το πανηγυρικό κλίμα της κορυφής με το γκολ του Πινέδα με ασίστ πάλι του MVP Αραούχο.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium