Νίκη στο τελευταίο (;) “άστεγο” παιχνίδι

Με έντονη διάθεση για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Παρόλο που ήταν δημιουργική, με ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι της, δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Ηπειρωτών. Σε τέτοια ματς όμως, χρειάζεται η παρέμβαση παικτών με πλούσιο ταλέντο και ποδοσφαιρικό “θράσος”. Ο Πινέδα συγκεντρώνει απόλυτα τα παραπάνω στοιχεία και έδωσε τη λύση στο 39′ με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι με περισσότερο άγχος και μονομαχίες, παρά ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ελάχιστες οι ευκαιρίες και από τις ομάδες που είχαν αξιώσεις για γκολ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Άμραμπατ στο 87′.

Συνήθως, αυτοί οι αγώνες κρίνονται στο ποσοστό ευστοχίας στις λίγες τελικές που θα προκύψουν, και η ΑΕΚ σε αυτήν την περίπτωση, πέτυχε δύο όμορφα γκολ στις ελάχιστες ευκαιρίες που βρήκαν στόχο.

Ειδική μνεία, οφείλουμε στο Γιόνσον που αποδεικνύει αγώνα με αγώνα, την ποδοσφαιρική του αξία. Χάιλαιτ μία κούρσα και ένα τάκλιν αυτοθυσίας σε μία αντεπίθεση του ΠΑΣ. Μαζί με το Σιμάνσκι, η ΑΕΚ μπορεί φέτος να αισθάνεται πιο ασφαλής μεσοαμυντικά.

Το μόνο που εκκρεμεί να μάθουμε πλέον, είναι αν θα θυμόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι, ως το ιστορικό τελευταίο μακρυά από τη στέγη του συλλόγου!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium