Ο Καρλίτος ήρθε στη Λαμία για να μη χρειαστεί σωτήρες!

Η μεταγραφή του Καρλίτος πραγματοποιήθηκε νωρίς, για να μην αναζητούνται εκ νέου σωτήρες της τελευταίας στιγμής.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει ένα συμβόλαιο παραμονής με την Super League 1, στα όρια του μεταφυσικού! Όμως για να μην χρειαστούν “μαγικά” της τελευταίας στιγμής, σε πλέι-άουτ ή μπαράζ, φέτος αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα! Ο ερχομός του Καρλίτος στη Φθιώτιδα είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα, κάτι που φαίνεται ήδη στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στο ματς κόντρα στον Άρη το συγκρότημα του Βόκολου μπήκε με πατημένο το γκάζι από την αρχή. Οι Φθιωτοί ήταν κυρίαρχοι σε όλον τον αγώνα. Μια εντελώς διαφορετική Λαμία από την περσινή χρόνια, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που ευχαριστιέσαι να βλέπεις.

Πρωτοπόρος στους διακριθέντες της Λαμίας ο Καρλίτος, ο οποίος έβαλε ξανά γκολ και πέτυχε το 2ο με τα “κυανόλευκα” σε δυο αγωνιστικές. Όμως κάποιοι ακόμη που έκαναν τη διαφορά ήταν ο Σαραμαντάς, ο Τζανετόπουλος και ο Κόσελεφ ο οποίος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα.

Η δουλειά του Βόκολου είναι φανερή. Έχει φτιάξει μια οικογένεια με ζεστό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ομάδα είναι αρκετά δεμένη, έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά και μην ξεχνάμε πως είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Στον αγώνα με τον Άρη έκανε πολύ καλή διαχείριση της ομάδας, με σωστές αλλαγές κι σωστές οδηγίες.

Ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές που η ομάδα της Λαμίας πήρε ότι καλύτερο μπορούσε σε βαθμούς, ελπίζουμε να καταφέρει την γρήγορη παραμονή που θέλουμε και να συνεχίσει έτσι την καλή της αγωνιστική απόδοση!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium